Lajme

Fluidi plason produktet edhe jashtë vendit

Fluidi është kompania më e madhe kosovare e cila eksporton produktet e saja jashtë vendit.
Falë kualitetit të lartë të produkteve, standardeve të prodhimit si dhe menaxhimit të mirë të tregut, ne kemi arritur që të plasojmë produktet tona në tërë territorin e Kosovës, si dhe të jemi prezentë në shtatë shtete tjera: Maqedoni, Serbi, Shqiperi, Bosnje dhe Hercegovine, Mal të Zi, Zvivër, Gjermani dhe Holandë.

Së shpejti, produktet tona do të jenë prezente edhe në shumë shtete të Bashkimit Europian si dhe të Evropës Juglindore.