Produktet

Lirija e zgjedhjes

Pije freskuese joalkoolike me bazë portokalli


Përmbajtja: ujë, sheqer i granuluar min.10%, dioksid karboni (CO2) min. 4,9 g/l, acid citrik 2,9 g/l, gum acacia, natrium benzoat (i konzervuar) 120 mg/l, aromë natyrale dhe artificiale, glyceril abistat dhe ngjyrë të verdhë 6 (E-110)

Prodhohet me licensë dhe autorizim të ROYAL CROëN COLA INTERNATIONAL, pjesë e Cott Beverages INC., Columbus, GA, U.S.A.