Produktet

Shi i Energjisë së Pastër!

Pije energjike me taurinë.

Përmban sasi të lartë të kofeinës (në 1 litër pije përmban 320 mg kofeinë)
Është krijuar për të zvogëluar lodhjen mendore dhe fizike. Rrit vigjilencën, shpejtësinë e reagimit dhe qëndrueshmërinë. RED RAIN stimulon metabolizmin, përmirëson gjendjen emocionale, nxit freskinë e shpejtë dhe jep energji.

Përmbajtja: ujë, sheqer, acid citrik (E-330), dioksid karboni (E-290), rregullatorë të aciditetit – citrat natriumi (E-331), aromë, taurinë (0,1%), inosit (0,02%), konzervues (E-211) max. 150 mg/l, glukoronolakton (0,06%), kofeinë (0,008%), ngjyra (E150d, E102), vitamina (shiko tabelën). Materie të thatë min. 10%.