Kompania

Kompania Fluidi tashmë është një nga kompanitë kryesore dhe më të mëdha në Kosovë dhe në rajonin e Ballkanit, duke prodhuar pije natyrore dhe të buta me licencë ndërkombëtare.

view more

Lajmet e fundit

Produktet

Testemonialet

Provova njëherë Jaffa Champions nga portokalli dhe më kënaqi. Tashmë sa herë që shkoj në market, patjetër që blej 2-3 lloje të Jaffa Champions. Ju përgëzoj për kualitetin e pijeve

Eranda, Gjilan

FACEBOOK