Kontakt

Informacione të përgjithshme

Ju mund të na kontaktoni direkt në këto numra. Ne punojmë çdo ditë nga ora 8:00 deri në orën 20:00

Adresa e FLUIDI-t në Gjilan

"FLUIDI" Sh.p.k
60000 Gjilan
Republika e Kosovës
Tel: +381 (0)280 322 295
Cell Phone: +377 (0) 44 552 112
Faxi: +381 (0)280 321 144
e-maili: info@rccola-f.com

Google Maps

Faleminderit për kohën tuaj të çmuar!

Në mënyrë që të ofrojmë shërbime dhe produkte sa më të mira dhe që të jemi sa më afër nevojave tuaja, ju lusim që të ndani pak kohë dhe të shkruani përshtypjet, sugjerimet dhe komentet tuaj për punën dhe produktet tona në përgjithësi.

Na shkruani

Shpërndarja

Shpërndarja e produkteve ndodh përmes kanaleve. Kanalet janë grupe të organizatave të ndërvarura.

Shqipëri

"Jaffa-AL" 
Adresa: ""
Tel: +355 
"Jaffa-Al" 
Tel: 
e-mail: 

Maqedoni

"FLUIDI-M" Adnan Dooel
Adresa: Jane Sandanski br.18, Kumanovë - 

Maqedoni | Tel: +389 (0) 70 334 665

Zvicër

"DRINI & BEMA" GmbH Adresa: Bleienbachstrasse 14, 4900 Langenthal
Tel: +41(0) 62 877 1973 | Fax: +41 (0) 62 877 19 74
Mob: +41 (0) 79 607 19 81 | Mob: +41 (0) 79 314 20 35
e-mail: info@drinibema.ch | "BEMA Grosshandel" GmbH
Adresa: Giessenstrasse 15 A, CH-8953 Dietikon | Tel: +41 44 730 00 24
Mob: +41 79 314 20 35 e-mail: info@bemagrosshandel.ch

SHBA

RUGOVA TRADING
Adresa: 3775 Merrit Av., Bronx, New York, 10466
Tel: +1 (347) 995-1410 | E-mail: rugova6@aol.com